چند خوردی چرب و شیرین

قیمت اصلی: 650,000ریال بود.قیمت فعلی: 520,000ریال.

✳ فرآیند ثبت سفارش کتاب👇👇👇

1- نام و نام خانوادگی :
2- شماره همراه :
3- آدرس پستی:
4- کدپستی :
5- نام کتاب درخواستی
6- ارسال تصویر فیش واریزی به آیدی sadidadmin در پیامرسان های بله یا ایتا


💳 شماره کارت :

6037998210405071

بانک ملی - بهنام امینی

 

شما با خرید این کتاب 5 سکه دریافت کنید
توضیحات

«کتاب چند خوردی چرب و شیرین از طعام؟!»

کتاب چند خوردی چرب و شیرین از طعام؟! که به همت موسسه فرهنگی هنری سبل‌السلام منتشر شده است یکی از کتاب‌های مجموعه پله پله تا ملاقات خدا از انتشارات سدید است که با هدف ترویج ارزش‌های اخلاقی اسلام منتشر می‌شود.

مجموعه پیش رو که با اقتباس از بیت مشهور مولوی «پله پله تا ملاقات خدا» نام گرفته، درباره اخلاق اسلامی است. این مجموعه سعی در جبران کمبود منابع معتبر و متقن برای تعالیم اسلام ناب به خصوص برای مخاطبان دانشجو و طلبه نموده است. به این طریق که با تکیه بر منابع اسلامی و با نگاه اسلام ناب محمدی، تعالیم و دستورات اخلاقی اسلام را در قالبی زیبا به مخاطب ارائه کرده است.

بخشی از کتاب چند خوردی چرب و شیرین از طعام؟!

در دعای بسیار معنوی کمیل عرضه می‌کنیم که یا رَبّ قَوّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی، خدایا برای خدمت خود، بدن مرا نیرومند کن.

از جمله ابعاد اجابت این دعا آن است که به بدن خودمان برسیم و حداقل‌های نیاز آن را تأمین کنیم. پس نمی‌توانیم با کم‌خوری و گرسنگی مذموم که برای بدن و نیرو و توان آن مضر است برخلاف این دعا و برخلاف الگوهای دینی خود عمل کنیم.

توضیحات تکمیلی
وزن 120 گرم
نشر

انتشارات سدید

صفحات

147

قطع

جیبی

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “چند خوردی چرب و شیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *