نوآوری اجتماعی همیشه نقش مهمی در کمک به سازگاری سیاست اجتماعی با مشکلات جدید ایفا میکند و به همین دلیل است که موضوع محوری استراتژی اروپای ۲۰۲۰ بوده است.
گفتمان اروپای ۲۰۲۰ اذعان میکند که اتحادیه اروپا برای موفقیت در ایجاد رشد جامع، فراگیر، پایدار و هوشمند قویاً به نوآوری همهجانبه نیاز دارد. در سیاست اشتغال، تقاضا برای کار باید بیشتر شود.
این کمیسیون صندوقهای ضمانت جوانان و تخصیص یارانههای هدفمند را برای رسیدن به نرخ خالص استخدام جدید، جابجایی بار مالیاتی مستقل از نیروی کار به سوی سایر منابعو افزایش حمایت از کسبوکارهای نوپا، خوداشتغالی و اقتصاد اجتماعی ترویج میکند.
همچنین، این کمیسیون برای حوزه «اقتصاد سبز»، بخشهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات بهداشت و درمان برنامههای اجرایی تدارک دیده است تا بر مشکلاتی نظیر دستیابی به اقتصاد کم کربن و دارای منابع کارآمد، سالخوردگی جمعیت، و شتاب تغییرات فناورانه غلبه کند.
نوآوری اجتماعی اصطلاحی است که هنوز خیلی نامشخص است و از آن تفاسیر بسیار متفاوتی ارائه شده است. درعینحال، نوآوری هنوز کوتهبینانه به منزله نوآوری تکنولوژیکی شناخته میشود و کاملاً فراموش میشود که هر پیشرفت فنی (نوآوری) به تغییرات اجتماعی و درنتیجه به نوآوری اجتماعی ختم میشود.
با این حال، این به معنای آن است که نوآوری اجتماعی هم برای اجتماع مفید است.
متن پشت جلد کتاب نوآوری اجتماعی – راه حل هایی برای آینده پایدار
در کتاب حاضر، مطرحترین رهبران حوزه نوآوری اجتماعی گرد هم آمدهاند تا درباره حوزه وسیعتری از مفاهیم نوآوری اجتماعی اطلاعات بیشتری به خواننده انتقال دهند.
این اثر به پنج قسمت تقسیم میشود. در هر بخش، از طریق تجربیات عملی و نیز رشتههای علمی متفاوت، بینشهایی ارائه میشود. در بخش اول، چشماندازها و ملاحظات مختلف درباره مفهوم نوآوری اجتماعی و فرضیات اساسی آن مطرح میشوند.
در بخش دوم، تلاش میشود تا ارتباط بین نوآوری اجتماعی و مفاهیم مرتبط نشان داده شود.
در بخش سوم، کاربردها و ابزارهای عینی نوآوری اجتماعی مطرح میشوند.
در چهارمین بخش، شیوههای عینی نوآوری اجتماعی در حوزههای مختلف نشان داده میشوند.
در بخش آخر، با نگاهی به آینده، نقش کسبوکار در آینده بیان میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.