مقدمه کتاب روضه های ناشناخته کربلا
اگر از کربلا آنچنان که باید و شاید بهره نبرده ایم! اگر زیبایی های کربلا را آنچنان که باید و شاید درک نکرده ایم! اگر لذت بردنمان از کربلا و فهم از گمگوشه هایش آنچنانی نیست! و اگر در روضه های جانسوزش آنچنان که باید اشک نریخته ایم!
به این خاطر است که با کربلا زندگی نکرده ایم!!
کسی که با کربلا زندگی کرده است؛کسی که دردهایش را با دردهای افق عاشورا گره زده است؛ کسی که مسایل زندگی روزمره اش با مسایل زندگی امام حسین(ع) پیوند خورده است.
اوست که عاشورا و کربلای امام حسین (ع) را بهتر می فهمد.!!
گام اول برای تحقق این مهم، درنگ در دردها و مسایل کربلای امام حسین(ع) است. و این به دست نمی آید مگر با شناخت غصه های جاری و غم های نهاده شده در کربلا، ظرفیت های پنهانی که در ورای آن ساحات مختلف کربلا خود را نشان خواهند داد.
یکی از این درنگ گاه ها، عرصه تشکیلات عاشوراست ، بررسی جلوه ها و ساحات مدیریتی امام حسین(ع)و مصیبت هایی که به خاطر این شان خطیر بر قلب او سنگینی می کند.
و همه این ها را کسی بیشتر خواهد چشید که او نیز در این وادی قدمی زده باشد. سازمانی را اداره کرده باشد و از مشکلات مدیریتی و مسایل سازمان اطلاعی داشته باشد.
این کتاب فصل جدیدی از روضه خوانی را خواهد گشود که در آن هر صنف، گروه و رشته از منظر خود، مسایل عرصه خود را بهتر در کربلا خواهند دید.
علی رغم اینکه عاشورا همه جا را درنوردیده است و همه اقشار و گروه ها با روضه ها یک ارتباط معنا دار برقرار می کنند آیا وجوه تخصصی هم در عاشورا هست که انسان های خاص را تحت تاثیر قرار دهد.
همان طوری که
مادران با روضه علی اصغر ؛
پیرمردان با روضه حبیب؛
نوجوانان با روضه حضرت قاسم؛
جوانان با روضه حضرت علی اکبر؛
در این منظومه مدیران برای چه گریه کنند؟! با کدام روضه انس گیرند؟!
علاوه بر عواطف همگانی عاشورا آیا می توان به صورت خاص در مورد این روضه ها گفتگو کرد؟!
این کتاب دریچه ای است برای آغاز نگاهی تازه به روضه های مدیریتی، روضه های اجتماعی، روضه های سیاسی عاشورا و … که هرکدام مخاطب خاص خود را خواهد داشت و تاملی اشک آلود را برخواهد انگیخت.
بیایید این بار امام حسین(ع) را در این قاب تماشا کنیم: امام حسینی که اداره ی ماجرای کربلا بر عهده اوست، و حسین مدیری است در مدار کربلا …
امید که از این منظر به غم های دیگر و شاید اصلی تر امام حسین(ع) بهتر واقف شویم. روضه هایی که شاید کمتر شنیده ایم و یا اصلا نشنیده ایم و این غربت کربلاست.
مدیران بیشتر بخوانند چرا که آن ها بهتر می فهمند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.