تنها در دمشق

قیمت اصلی: 1,000,000ریال بود.قیمت فعلی: 850,000ریال.

ترجمه : علیرضا طاقتی موضوع : قصه بزرگترین جاسوس اسرائیلی، ادبیات و داستان
کتاب “تنها در دمشق” یکی از منشوراتی است که رژیم صهیونیستی در سال1986 یعنی 21 سال پس از ماجرای موضوع این کتاب، اجازه تدوین و انتشار آن توسط «شموئیل شیغف» را به زبان عبری صادر کرده است که مرکز پژوهشهای راهبردی خلیج ]فارس[ در لندن نیز آن را به زبان عربی ترجمه و مؤسسه انتشاراتی «البیان» در دبی آن را در سال 1997 چاپ نموده است.

✳ فرآیند ثبت سفارش کتاب👇👇👇

1- نام و نام خانوادگی :
2- شماره همراه :
3- آدرس پستی:
4- کدپستی :
5- نام کتاب درخواستی
6- ارسال تصویر فیش واریزی به آیدی sadidadmin در پیامرسان های بله یا ایتا


💳 شماره کارت :

6037998210405071

بانک ملی - بهنام امینی

 

شما با خرید این کتاب 8 سکه دریافت کنید
توضیحات

کتاب “تنها در دمشق”

امروزه اعراب قصه جاسوس اسرائیلی کامل امین ثابت و یا همان إلی کوهِن را که خود و اعراب او را اینگونه نامیده اند فراموش کردهاند ولی این حق نسلهای بعدی عربی است که با این قصه دردناک آشنا شوند و ابعاد رازآلود آن را بفهمند تا عبرت و درسی برای کشف و رسوا کردن طرحهای مستمر صهیونیستها باشد که تا به امروز نیز ادامه دارد.

با وجود این که نوشته های زیادی از إلی کوهن وجود دارد، این کتاب تصویری واضح تر و همه جانبه تر از او ارائه می دهد، زیرا مؤلف آن یک صهیونیستِ معاصر با حوادث این قصه و شاهد عینیِ زندگی إلی کوهن میباشد و این کتاب را در آوریل 1986 میلادی نوشته است.

کتاب «تنها در دمشق» یکی از منشوراتی است که رژیم صهیونیستی در سال1986 یعنی 21 سال پس از ماجرای موضوع این کتاب، اجازه تدوین و انتشار آن توسط «شموئیل شیغف» را به زبان عبری صادر کرده است که مرکز پژوهشهای راهبردی خلیج ]فارس[ در لندن نیز آن را به زبان عربی ترجمه و مؤسسه انتشاراتی «البیان» در دبی آن را در سال 1997 چاپ نموده است.

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “تنها در دمشق”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *